Najpoznatija mast na svijetu za ublažavanje bolova

Tigrova mast je poseban preparat koji dokazano otklanja i ublažava razne vrste boli. Osim što ublažava bol, tigrova mast opušta i daje osjećaj ugode tijelu i umu te ih vraća u ravnotežu koja je narušena današnjim užurbanim načinom života. Mast se priprema prema revolucionarnoj kineskoj recepturi koja sadrži 100% prirodne sastojke i eterična ulja zbog čega se mast jednostavno primjenjuje i brzo upija u kožu.

Nanosi se direktno na kožu gdje se lagano utrlja i razmazuje pri čemu se poboljšava cirkulacija. Prilikom nanošenja povećava se temperatura kože koja izaziva ugodan osjećaj topline nakon čega se javlja osvježavajući osjećaj hladnoće na tijelu, a u konačnici dolazi do otklanjanja boli. Visok udio eteričnih ulja ovu mast čini posebnom zbog toga što smanjuje osjećaj napetosti i djeluje opuštajuće i protuupalno. Tigrova mast koristi se kod oslabljene cirkulacije, reumatskih bolova, bolova u leđima, glavobolja, svrbeži, začepljenog nosa i prehlade te kod gotovo svih sportskih ozljeda. Svakako možete zaključiti da ima široku primjenu, ali želimo napomenuti da se mast ne smije koristiti kod djece mlađe od dvije godine.

Na hrvatskom tržištu tigrova mast je dostupna u dvije varijante: crvena i bijela tigrova mast.

Crvena tigrova mast ima blagotvoran učinak na brojna stanja, a najčešće se preporuča protiv kroničnih bolova kostiju, mišića i zglobova. Idealno rješenje je i prilikom sportskih ozljeda kao što su uganuće, iščašenje i prijelomi, a također je učinkovita i za smirivanje boli nastale oštećenjem živaca. Mast primijenite nekoliko puta dnevno, laganim utrljavanjem na mjesto boli.

Bijela tigrova mast je nešto popularnija kod ljepšeg spola jer je nježnija pa se primjenjuje za razne masaže. Kod glavobolja, prehlada i upale sinusa bijela tigrova mast je odlična za inhalaciju. Kod glavobolja je najbolje mast nanijeti na sljepoočni dio glave te desetak minuta lagano masirati dok bol ne počne popuštati.
Najveća prednost tigrove masti je što je prirodna, neškodljiva, ne uzrokuje nuspojave, ne škodi organizmu te pogodna je za dugoročnu uporabu osobito kod kroničnih oboljenja.

Posjetite naše ljekarne te na listu obaveznih stvarni dodajte tigrovu mast kojom ćete na prirodan način otkloniti bolove i smanjiti potrebu za sintetskim lijekovima čija upotreba može imati posljedice na vaše zdravlje.

POTREBAN VAM JE SAVJET?

Zdravlje i maksimalno uživanje u svakom danu bez briga i stresa su glavni životni prioriteti ili bi to trebali biti. Kako bismo riješili neke vaše probleme i tegobe ili vam pomogli oko preventivnih savjeta naši farmaceutski stručnjaci su spremni savjetovati Vas o bilo kojoj temi kako bi vas educirali te inspirirali na nove zdrave odluke.

Zatraži savjet
2018-03-07T09:38:23+00:00