Loading...
Ljekarna Verudela 2022-10-03T21:09:35+00:00

LJEKARNA VERUDELA

Čast nam je priopćiti Vam da se naš lanac ljekarni proširio i na područje Pule te Vam s ponosom predstavljamo novu specijaliziranu prodavaonicu za promet lijekovima i ostalim medicinskim proizvodima. Prodavaonica se nalazi u turističkom naselju Park Plaza Verudela.
Verudela je idealan izbor zbog gostoljubivosti te hotelskoga smještaja, kao i brojnih apartmana. Čitavo je naselje okruženo brojnim predivnim plažama, stoga je dobro znati da u blizini imate prodavaonicu medicinskih pripravaka gdje Vam mogu pružiti prvu pomoć ukoliko dođe do kakve nezgode na plaži, poput opekline meduze ili uboda morskoga ježinca.
Također Vam želimo napomenuti da postoji razlika između ljekarni i specijaliziranih prodavaonica za promet lijekovima poput naše. U ovako specijaliziranoj prodavaonici nudimo velik izbor vitamina, minerala, biljnih pripravaka, dodataka prehrani, čajeva i kozmetičkih proizvoda, ali ne izdajemo lijekove propisane receptima Vaših liječnika kao u ljekarnama.
Svakako se ističemo stručnom i ljubaznom uslugom naših iskusnih magistri i tehničara te u svakom trenutku naše pacijente i njihove tegobe stavljamo u središte pozornosti.
Posjetite nas i obratite nam se s punim povjerenjem u slučaju bilo kakvih tegoba ili dvojbi!

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja ili vam je potreban savjet, molimo javite nam se s povjerenjem.

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

LJEKARNA VERUDELA

  • +385 52 524 011

  • Ulica Verudela 11
    Pula, Hrvatska

  • Radno vrijeme:
    Zatvoreno zimi