Loading...
O nama 2018-03-12T08:31:52+00:00

NAŠA PRIČA

Ljekarne Hrvatin Kajfeš na području Rovinja posluju na dvije različite jedinice. Voditeljica ljekarni je iskusna magistra Biljana Hrvatin koja uz svoj stručni tim svakodnevno brine o djelovanju naših ljekarni kao i potrebama svojih pacijenata.

Ljekarne svoju dužnost obavljaju u sklopu primarne zdravstvene zaštite, primjenjujući stručne postupke, znanja i iskustva i osiguravaju opskrbu stanovništva lijekovima, kozmetikom i ostalim medicinskim proizvodima te dodacima prehrani.

Drugačijima od drugih čini nas stalna dostupnost potrebama naših pacijenata, ponuda individualnog savjetovanja, personalizirani pristup svakom pojedinom pacijentu, te različiti prirodni pripravci napravljeni u našem laboratoriju koji također mogu biti individualni prema potrebama pacijenata.

Naš tim kojeg čine ljubazne, uvijek nasmijane, stručne i profesionalne osobe vole pričati priče o zdravlju, obratite im se s povjerenjem i dopustite da iduća priča koju će ispričati bude upravo o Vašem zdravlju.

MISIJA I VIZIJA

Osnovni cilj poslovanja naših ljekarni je provođenje ljekarničke skrbi visokog standarda u skladu sa smjernicama Dobre ljekarničke prakse i poštivanje etičkih normi. U skladu s tim opskrbljujemo građane lijekovima na recept, OTC preparatima, uvoznim lijekovima, medicinskim proizvodima, homeopatskim i kozmetičkim preparatima te magistralnim pripravcima.

Osim osnovne ljekarničke djelatnosti izdavanja lijekova na recept, u ponudi imamo i bezreceptne lijekove, dodatke prehrani, dječju opremu, ortopedska pomagala, dermokozmetičke preparate. U našem laboratoriju izrađujemo i različite pripravke po recepturama iz stručne literature ili receptima liječnika.

Kao dodatne usluge redovno organiziramo razna savjetovanja-nutricionistička, fitoaromaterapijska i dermatološka.

Također nam je cilj poboljšanje kvalitete života naših pacijenata kao i donošenje zdravih odluka što nastojimo postići svakodnevnom komunikacijom i individualnim pristupom.
Kontinuiranom edukacijom svih zaposlenika trudimo se pružiti što kvalitetniju uslugu te vjerujemo da naši građani to i prepoznaju.

Vjerujemo da ćemo svojim djelovanjem doprinijeti promicanju farmaceutske znanosti u Rovinju i okolici te osvijestiti ljude o važnosti zdravlja, zdravog načina života i naravno prevencije.

Sve ovo je iznimno važan dio naše misije jer želimo zadovoljiti naše korisnike i pacijente te pronaći rješenje za njihove probleme.

TREBATE SAVJET?

Zdravlje i maksimalno uživanje u svakom danu bez briga i stresa su glavni životni prioriteti ili bi to trebali biti. Kako bismo riješili neke vaše probleme i tegobe ili vam pomogli oko preventivnih savjeta naši farmaceutski stručnjaci su spremni savjetovati Vas o bilo kojoj temi kako bi vas educirali te inspirirali na nove zdrave odluke.
Svaki mjesec u našim ljekarnama možete zatražiti individualno savjetovanje te dogovoriti termin sa vašim ljekarnikom. Želimo svoja znanja, iskustva i vještine podijeliti s Vama i popratiti vaš put prema zdravlju. Zakažite svoj termin za individualno savjetovanje i obratite nam se s punim povjerenjem.
Očekujemo Vas!

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.